Lego Ninjago Den grønne NRG-drage 70593

749,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 70593 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lego Ninjago Den grønne NRG-drage 70593

LEGO har været en kilde til glæde, fantasi og læring for generationer af børn verden over. Med sit tidløse design og ubegrænsede kreativitet har LEGO ikke blot været et legetøj, men en portal til en verden af uendelige muligheder.

Det, der begyndte som enkle byggeklodser i 1932, er nu blevet et globalt fænomen, der forbinder mennesker i alle aldre og fra alle kulturer. LEGO’s fundament er dets enkle, men kraftfulde koncept: at give børn redskaber til at skabe deres egne verdener og udtrykke deres unikke visioner gennem leg og konstruktion.

Træd ind i LEGO Ninjago-universet og oplev spændingen ved at styre Den Grønne NRG-drage! Dette imponerende LEGO-sæt (70593) giver dig mulighed for at følge i fodsporene på de modige ninjahelte og kæmpe mod de onde kræfter, der truer Ninjago-verdenen.

Med dette sæt kan du bygge din egen fantastiske grønne drage, der er klar til kamp mod Lord Garmadon og hans hær af mørke kræfter. Den detaljerede og realistiske konstruktion af dragen giver en autentisk oplevelse, der vil få dig til at føle dig som en ægte ninjakriger, når du styrer den gennem luften.

Dragen er udstyret med imponerende funktioner, herunder bevægelige vinger, en justerbar hals og hale samt skarpe kløer og tænder. Med dens kraftfulde NRG-energi er denne drage ustoppelig i kampen mod det onde og vil beskytte Ninjago-verdenen med sin styrke og udholdenhed.

I dette sæt får du også fire minifigurer af de legendariske ninjahelte, der står klar til at hjælpe dragen med at forsvare Ninjago: Lloyd, Jay, Cole og Sensei Wu. Sammen vil de kæmpe mod fjenderne og sikre, at freden i Ninjago-verdenen opretholdes.

Med LEGO Ninjago “Den Grønne NRG-drage” sættet (70593) kan du træde ind i en verden af action, eventyr og spænding, hvor kun de modigste kan overleve. Så tag kontrol over dragen, saml dine venner og kæmp for retfærdigheden i Ninjago!

Find andre Lego Produkter Her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Ninjago Den grønne NRG-drage 70593”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *