F.A.Q.

F.A.Q (Support)

Velkommen til Vores Faq

Du er altid velkommen til at skrive en mail til info@tidtilleg.dk, så besvares den hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer. Vi har desværre meget begrænset mulighed for at besvare spørgsmål og andre henvendelser telefonisk.

Vi pakker og afsender på alle hverdage, så hvis du bestiller inden kl. 12, så gør vi alt hvad vi kan for at få din bestilling af sted samme dag. Post Danmarks forsendelsespolitik bør sikre at din pakke er fremme i løbet af 1-2 hverdage. Dog kan der gå lidt længere tid, såfremt forsendelsen skal til Bornholm.

Hvad koster levering? – Det er gratis at få leveret til en adresse i Danmark, når du køber for blot 400 kr uden omdeling. Ved mindre ordrer betaler du kun 39 kr. i fragt. Er du hjemme om dagen og ønsker din ordre leveret lige til døren får du levering med omdeling til kr. 49,- uanset din ordrestørrelse.

Levering i Danmark:
Uden omdeling (levering til pakkeboks eller pakkebutik):
39 kr – Du betaler kun 39 Dkk i fragt uden omdeling.
Med omdeling (levering til din adresse eller arbejdsplads):
49 kr – Du betaler kun 49 Dkk i fragt med levering til døren.
Alle ordrer bliver sendt med DAO, GLS, PostNord.
Levering til Færøerne og Europa: Fast pris kun 250,00 Dkk uanset ordrestørrelse.
Levering til Grønland, USA og øvrige udland: Fast pris 400,00 Dkk uanset ordrestørrelse.

Ja, hvis du ikke har betalingskort, så kan du i stedet lave en overførsel. Under bestillingsprocessen har du mulighed for at “Afbryd køb” lige før indtastning af dine kortoplysninger i ePay-vinduet. Herved registreres din ordre i vores system for en kort periode. Send derfor straks en mail til info@tidtilleg.dk, så sender vi dig alle informationer pr. mail. du overfører så herefter blot den samlede ordretotal via den angivne bankkonto. Når vi modtager beløbet pakkes og afsendes din ordre hurtigst muligt og altid inden for 1-3 hverdage.

Hos Tid til Leg vægter vi sikkerhed og tryghed meget højt. Vi bruger ePay som godkendt betalingssoftware-leverandør, hvilket sikrer dine kortoplysninger og penge. Vi har adgang til at hæve dele eller hele din betaling, men aldrig mere end det du har købt for. Vi hæver aldrig pengene fra din konto, førend din ordre er pakket og afsendt.

Vi ønsker at give dig som kunde en god og inspirerende oplevelse når du besøger Tid til Leg. Vores varer er opdelt i forskellige kategorier, så du både kan søge inden for et bestemt mærke, vælge specifikt at søge blandt bluser, bukser el.lign. eller om du vil se nyheder eller måske udsalgsvarer. Og husk at du kan bruge vores størrelsesvælger, hvor du nemt finder de varer vi har på lager i dit barns størrelese. Tid til Leg skal være simpel og overskuelig at shoppe rundt i. Vi tager meget gerne imod kommentarer og ideér fra vores kunder og besøgende.

Hos Tid til Leg har vi udvalgt vores faste mærker først og fremmest ud fra deres store hensyntagen til de børn, som skal bruge produkterne, til de mennesker, som er involveret i produktionen og ikke mindst til naturen. Dernæst er vi faldet for de glade farver, skønne mønstre, bløde materialer, smarte anvendelighed, gode kombinationsmuligheder og cool designs. Vi ønsker at præsentere et stort udvalg af kvalitet til fornuftige priser, så alle kan være med.

Hos Tid til Leg.dk giver vi dig de bedste vilkår for en god handel. Vi har 1.000-vis af nedsatte varer, en fri fragt grænse på bare 400 kr. OG mulighed for at skippe fragten helt, når du køber en af vores skønne nyhedsvarer, som er mærket med vores grønne “Fri Fragt”-ikon. Læg en “Fri Fragt”-vare i kurven og du får hele din ordre helt fragtfrit leveret. Dette gælder for forsendelser uden omdeling i Danmark.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev deltager du automatisk i 2 årlige lodtrækninger om gavekort til Tidtilleg.dk på kr. 500,-.
Vinderne får direkte besked via den tilmeldte email og offentliggøres i vores nyhedsbrev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *