Kontakt information for Tidtillleg.dk

Kontakt information for Tidtillleg.dk

Velkommen til Tid til leg.

Det glæder mig, at du besøger min butik på nettet Tidtilleg.dk.

Vi hedder Anita og Brian, er gift og sammen har vi to skønne børn. Hjemme hos os er der altid fuld fart på, og vi nyder derfor selv at kunne gøre mange af vores indkøb i fred og ro på nettet, så der bliver masser af tid til leg.

Som mor og far til 2 livlige børn, ved jeg, hvor dyrt det kan være at fylde garderoben, når ungerne vokser og slider på tøjet. Jeg har derfor længe savnet kvalitetstøj, der er til at betale. Min filosofi har altid været, at det er sjovest at kunne anskaffe sig en basisgarderobe til få penge, så der er råd til enkelte udskejelser til at sætte prikken over i´et.

Hos Tid til leg finder du derfor altid masser af lækre mærkevarer, babytøj, børnetøj og teenagetøj/teenagetøj fra størrelse 0-16 år, nøje udvalgt og dagligt testet på vores egne børn. Vi prioriterer høj kvalitet og fornuftige priser. Samtidig sørger vi altid for at have et stort udvalg af nedsatte varer – meget af det til priser betydeligt under normale butiks- og webshoppriser. Kvalitet er ikke for de få.

Og så er der også lidt til prikken over i´et!

Vi udvælger løbende producenter af børnetøj og legetøj, som hen over året vil præsentere deres kollektioner under “Nyheder”. Mærkerne er først og fremmest valgt ud fra deres store hensyn til de børn, der skal bruge produkterne samt omsorgen for naturen og de mennesker, som arbejder med produktionen. Dernæst skaber de valgte producenter skønt tøj og legetøj i glade farver og designs som ungerne – og deres forældre – vil elske.

Så sæt dig godt til rette, tag en tur rundt i shoppen og nyd, at du ikke skal bruge tid på at finde en p-plads. Her er der altid plads til dig – og tid til leg.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Tid til leg på info@tidtilleg.dk.

Tidtilleg.dk
Amager Landevej 259
2770 Kastrup
Tlf 32647171
Kundeservice: info@tidtilleg.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *