Lego Hidden Side El Fuegos stuntbil 70421

349,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): Lego70421 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lego Hidden Side El Fuegos stuntbil 70421

LEGO Hidden Side er en banebrydende serie af LEGO-sæt, der kombinerer fysisk leg med augmented reality (AR) for at skabe en helt ny og spændende spiloplevelse. I LEGO Hidden Side-universet træder spillere ind i en verden af mysterier, spøgelser og eventyr, hvor de skal hjælpe de modige helte Jack, Parker og deres venner med at bekæmpe de onde kræfter, der hjemsøger deres hjemby, Newbury.

Dyk ned i den spændende verden af LEGO Hidden Side med El Fuegos Stuntbil (70421)! Dette imponerende LEGO-sæt er ikke bare en bil – det er en portal til en verden af spænding, eventyr og overnaturlige kræfter. Med dette sæt får du ikke kun mulighed for at bygge en fantastisk stuntbil, men også for at udforske en helt ny dimension af leg med augmented reality-teknologi.

Begiv dig ud på et episk eventyr sammen med de modige helte Jack, Parker og El Fuego, når du bygger El Fuegos Stuntbil. Denne bil er ikke som nogen anden, med sit seje design og imponerende funktioner. Med sine store dæk, kraftfulde motor og aerodynamiske form er den klar til at udføre de vildeste stunts og tage kampen op mod de onde spøgelser, der hjemsøger byen.

Men det, der virkelig skiller dette sæt ud, er dets integration af augmented reality. Ved hjælp af LEGO Hidden Side-appen på din smartphone eller tablet kan du bringe denne LEGO-verden til live på en helt ny måde. Brug din enhed til at opdage skjulte mysterier, løse gåder og bekæmpe spøgelser, mens du udforsker det omgivende miljø og interagerer med LEGO-modellerne i den virkelige verden.

Med LEGO Hidden Side El Fuegos Stuntbil (70421) får du ikke bare en bil, men også en interaktiv og spændende spiloplevelse. Gennem en blanding af fysisk leg og digital innovation åbner dette sæt døren til en helt ny verden af muligheder. Så træd ind i den skjulte side, og tag kampen op mod det overnaturlige med denne actionfyldte LEGO-bil!

Find andre Lego produkter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Hidden Side El Fuegos stuntbil 70421”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *