Lego Angry Birds Angreb på griseflyet 75822

230,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 75822 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lego Angry Birds Angreb på griseflyet 75822

Pilotgrisen er lettet fra Fugleøen med fire æg ombord og er ved at slippe væk. Brug katapulten til at skyde Red højt op i himlen til griseflyet. Kæmp mod grisen, tag kontrol med flyet, og land det sikkert uden at beskadige æggene! To figurer medfølger.

To figurer: Red og pilotgris.
Griseflyet har roterende propel, landingsstel, cockpit, styrepind og to knipsemissiler.
Tilbehør: katapult, fire æg og to balloner.
Brug katapulten til at sende Red op til griseflyet, og bring det sikkert ned på jorden for at redde æggene!
Lav sjove scener med humoristisk action fra The Angry Birds™ Movie.
Alderssvarende byggeoplevelse for børn i alderen 6-12 år.
Griseflyet er 9 cm højt, 12 cm langt og 13 cm bredt.
Katapulten er 5 cm høj, 9 cmlang og 6 cm bred.

Lego75822

Lego Angry Birds Angreb på griseflyet 75822 er en spændende og sjov legetøjssæt til børn, der er fans af de populære Angry Birds-figurer og deres eventyr. Sættet er baseret på den berømte mobilspilserie Angry Birds og er designet til at genskabe en af de mest ikoniske scener fra spillet.

Sættet inkluderer 168 Lego-klodser og kommer med fem figurer, der er inspireret af spillet. De fem figurer inkluderer Red, Leonard, Piggy, Piggy Pirate og Piggy Pilot. Derudover inkluderer sættet en fantastisk og detaljeret model af griseflyet, som måler 9 cm højt, 21 cm langt og 23 cm bredt. Griseflyet har en cockpit, der kan åbnes, en stor rotor, der kan dreje, og to missiler, der kan affyres. Derudover er der to grise-figurer, som kan placeres inde i flyet.

Sættet er let at samle og er en fantastisk måde for børn at udvikle deres finmotoriske færdigheder, samtidig med at de har det sjovt. Lego Angry Birds Angreb på griseflyet 75822 er egnet til børn i alderen 6 til 12 år og er en fantastisk gave til fødselsdage, jul eller andre særlige lejligheder.

En af de mest sjove og spændende funktioner ved sættet er, at børnene kan genskabe en af de mest spændende scener fra Angry Birds-spillet, hvor Red og Leonard prøver at redde fuglene fra de onde grise, der flyver væk i deres grisefly. Børnene kan bruge Red og Leonard-figurerne til at hoppe på kastanjebrættet og sende dem flyvende mod griseflyet for at besejre de onde grise.

Sættet er en fantastisk måde for børn at udvikle deres fantasi og kreativitet, da de kan bygge forskellige scener og skabe deres egne eventyr med Angry Birds-figurerne. Lego Angry Birds Angreb på griseflyet 75822 er en sjov, spændende og udfordrende legetøjssæt, som vil give timevis af underholdning og glæde for børn i alle aldre.

Udover at være en sjov og underholdende legetøjssæt, har Lego Angry Birds Angreb på griseflyet 75822 også flere pædagogiske fordele. Gennem leg og kreativitet kan børnene udvikle deres problemløsningsfærdigheder og kritiske tænkningsevner, mens de samtidig styrker deres hånd-øje koordination og finmotoriske færdigheder.

Leg med Lego-klodser har også vist sig at have en positiv indvirkning på børns mentale sundhed. Leg med konstruktionslegetøj som Lego kan hjælpe børn med at reducere stress og angst og øge deres følelse af selvværd og selvtillid.

Sættet er også et fantastisk værktøj til forældre eller lærere, der ønsker at introducere børnene for fysik og teknologi. Ved at bygge modeller af fly og missiler kan børnene lære om grundlæggende principper inden for mekanik og aerodynamik.

Lego 75822 er en del af Lego Angry Birds-serien, der inkluderer flere sjove og spændende legetøjssæt baseret på de populære figurer fra spillet. Ved at samle flere sæt kan børnene bygge større og mere komplekse scener, der giver timevis af sjov og udfordring.

I alt er Lego Angry Birds Angreb på griseflyet 75822 et fantastisk legetøjssæt til børn, der ønsker at udforske verdenen af Angry Birds og samtidig udvikle deres færdigheder og fantasi. Med sin spændende og detaljerede model af griseflyet og de fem medfølgende figurer vil sættet bringe timevis af underholdning og glæde til enhver lille Angry Birds-fan.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Angry Birds Angreb på griseflyet 75822”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *