Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75823

349,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 75823 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75823

Brug trappekatapulten til at sende Red op i luften og drøne efter grisen, der flygter i grise-triken med æggene. Hjælp ham med at tage æggene ud af kassen på triken i dette supersjove sæt, der også indeholder Matildas hus, hvor Red skal lære at slappe af, og et roterende Billy-skilt, baseret på The Angry Birds™ Movie. Tre figurer medfølger.

Tre figurer: Red, Matilda og motorcykelgris.
Æggetyveri på Fugleøen indeholder Matildas hus med trappekatapult og staffeli, gren, planter, blomsterelementer og en grise-trike.
Grise-triken har gigantisk forhjul, to balloner og en kasse bagpå til æggene.
Tilbehør: roterende Billy-skilt, fire æg og to fuglereder.
Brug Red til at slås med Billy-skiltet, så det roterer!
Sæt Red i Matildas hus ved siden af staffeliet, og lad ham male for at komme af med sin vrede!
Sæt æggene i grise-trikens kasse, og se grisen suse af sted.
Anbring Red på trappekatapulten, og send ham efter grise-triken!
Lav sjove actionscener med skæv humor fra The Angry Birds™ Movie.
Alderssvarende byggeoplevelse for børn i alderen 6-12 år.
Matildas hus er 15 cm højt, 17 cm bredt og 9 cm dybt.
Billy-skiltet er 7 cm højt.
Grise-triken er 8 cm høj, 15 cm lang og 6 cm bred.

Lego75823

LEGO Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826 er et sjovt og udfordrende byggesæt til børn i alderen 6-12 år. Dette byggesæt indeholder alle de nødvendige LEGO-klodser, der er nødvendige for at bygge den ikoniske Fugleø fra den populære Angry Birds app.

Det er en fantastisk måde at kombinere den digitale verden med den fysiske verden og bringe Angry Birds universet til livet på en helt ny måde. Børnene vil elske at bygge og lege med de forskellige figurer og elementer fra spillet.

Det er en sjov udfordring at bygge Fugleøen, der har mange spændende detaljer og funktioner. Det inkluderer en katapult til at sende Red ud i luften for at redde sine venner, samt en slæde til at transportere æggene rundt på øen.

Dette byggesæt inkluderer også tre figurer: Red, Bomb og Stella, som alle har deres eget unikke design og personlighed. Derudover er der også tre grønne grisefigurer, som er klar til at stjæle de vigtige æg.

Når byggesættet er samlet, kan børnene bruge deres fantasi og kreativitet til at skabe deres egne sjove og spændende historier og eventyr. Dette er en fantastisk måde at udvikle børns fantasi og kreativitet på samtidig med, at de har det sjovt.

LEGO Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826 er en fantastisk gave til enhver fan af Angry Birds eller LEGO. Det er også en god måde at introducere børn til den verden af bygning og konstruktion. Med dette byggesæt kan børnene lære at følge instruktionerne og bygge deres eget legetøj, som de vil elske at lege med igen og igen.

I alt er dette byggesæt et fantastisk valg til alle, der søger en sjov, udfordrende og kreativ måde at bringe Angry Birds universet til livet på. Med mange forskellige figurer, detaljer og funktioner er der masser af sjov og spænding at opleve for børnene.

LEGO Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826 er en del af LEGO’s populære Angry Birds serie, der er baseret på det verdenskendte mobilspil. Byggesættet er designet til børn i alderen 6-12 år og er en fantastisk måde at kombinere den digitale verden med den fysiske verden.

Når børnene har samlet byggesættet, kan de bruge deres fantasi og kreativitet til at skabe deres egne sjove og spændende historier og eventyr. De kan lege med de forskellige figurer og elementer fra spillet og opfinde deres egne udfordringer og missioner.

Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75823

Byggesættet indeholder 277 LEGO-klodser, der er nødvendige for at bygge Fugleøen og de forskellige figurer. Instruktionerne er lette at følge, og det tager omkring en time at samle byggesættet.

Fugleøen er en imponerende konstruktion, der har mange spændende detaljer og funktioner. Den indeholder en katapult, der kan sende Red ud i luften for at redde sine venner, samt en slæde til at transportere æggene rundt på øen.

Byggesættet inkluderer også tre figurer: Red, Bomb og Stella, som alle har deres eget unikke design og personlighed. Derudover er der også tre grønne grisefigurer, som er klar til at stjæle de vigtige æg.

LEGO Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826 er en fantastisk måde at udvikle børns fantasi, kreativitet og evner til at følge instruktioner. Det er også en sjov måde at introducere børn til den verden af bygning og konstruktion.

Dette byggesæt er en perfekt gave til alle, der elsker Angry Birds eller LEGO. Det er en sjov og udfordrende måde at bringe det populære spil til livet på og skabe en ny dimension af sjov og leg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75823”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *