Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826

799,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 75826 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826

Grisekongen har skjult æggene øverst i sin borg, men Angry Bird Red og Mighty Eagle er klar til at kæmpe mod grisene for at få dem tilbage. Send Red af sted med katapulten mod borgens målzoner for at få dem til at kollapse. Søg så efter æggene i ruinerne, og skab scener med skæv humor fra The Angry Birds™ Movie i dette sjove sæt. Fem figurer medfølger.

Fem figurer: Red, Mighty Eagle, grisekongen, kokkegris og sjakbajs-gris.
Grisekongens borg har en port, der kan åbnes, spiralformet æggeslisk, roterende tårn, kollapsende minitårn og hangar til opsendelse af TNT-boksen med vinger.
Tilbehør: seks æg, seks balloner, gryde, kong Leonards krone og kåbe, kokkegrisens hat, festbord og skilt til spiseområdet samt et toilet.
Målzonerne omfatter det gyldne kronetårn med kampesten, roterende tårn, kollapsende tårn, kampesten og hangar.
Ram målzonerne med fuglene for at få konstruktionerne til at kollapse.
Vælt grisekongen ned fra sin balkon!
Ram tårnets håndtag for at sende grisen flyvende af sted.
Ram kampestenen for at se den styrte til jorden.
Find æggene øverst i det gyldne kronetrån, og red dem, før de glider ned ad slisken i gryden.
Målzonerne og de kollapsende konstruktioner er hurtige at samle igen, så legen kan fortsætte.
Lav sjove actionscener med skæv humor fra The Angry Birds™ Movie.
Alderssvarendebyggeoplevelse for børn i alderen 8-14 år.
Grisekongens borg er 22 cm høj, 30 cm bred og 20 cm dyb.
Grisekongens borgtårn er 32 cm højt, 10 cm bredt og 7 cm dybt.
TNT-kassen med vinger er 3 cm høj, 5 cm lang og 9 cm bred.
Katapulten er 6 cm høj, 9 cm lang og 6 cm bred.

Lego75826

Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826 er et spændende konstruktionslegetøj, der er inspireret af den populære Angry Birds-app. Med dette sæt kan børn og voksne bygge en spændende legetøjsmodel af den ikoniske Fugleø og deltage i en spændende jagt efter de stjålne æg.

Sættet indeholder 277 LEGO-klodser og inkluderer fem forskellige figurer: Red, Bomb, Chuck, Piggy og Leonard. Det er en sjov og interaktiv måde at bringe spillet til livs og giver timevis af sjov og underholdning for både børn og voksne.

Den færdige model har et imponerende design med detaljerede bygninger og farverige landskaber. Fugleøen er et smukt og interessant sted, som er en fornøjelse at udforske. Denne model er det perfekte legetøj til børn og voksne, der elsker Angry Birds-spillet og samtidig nyder at bygge med LEGO.

Sættet inkluderer en række forskellige funktioner, der gør legen endnu sjovere. Der er en funktion, der kan sende æggene flyvende, og en katapult, som børnene kan bruge til at skyde fugle mod de grønne grise. Der er også en sjov zip-line funktion, som giver figurerne mulighed for at glide gennem luften og lande sikkert på jorden igen.

Dette sæt er en fantastisk gaveidé til enhver, der elsker Angry Birds og LEGO. Det er et sjovt og spændende legetøj, som giver mulighed for kreativ leg og fantasifulde historier. Med Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826 kan børn og voksne skabe deres egne eventyr og bringe den sjove verden fra Angry Birds-spillet til livs på en helt ny måde.

Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826 sættet er en fantastisk måde at kombinere to populære legetøjsmærker på en kreativ og spændende måde. Lego er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed, mens Angry Birds er kendt for sin sjove og underholdende gameplay. Med dette sæt får du det bedste fra begge verdener.

Sættet er designet til at være sjovt og let at bygge for børn i alderen 6-12 år, men det er også et sjovt legetøj for voksne, der elsker Angry Birds-spillet. Det er en fantastisk måde at udfordre børns kreativitet og byggeevner på, og det kan også hjælpe med at udvikle deres motoriske færdigheder og problemløsningskompetencer.

Når sættet er bygget, åbner der sig en verden af muligheder for kreativ leg og fantasi. Børnene kan bruge deres fantasi til at skabe deres egne historier og eventyr, eller de kan genskabe scener fra Angry Birds-spillet. De forskellige figurer og bygninger i sættet giver børnene mulighed for at skabe deres egne eventyr og bringe den fantastiske verden fra Angry Birds-spillet til livs.

Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826 sættet er ikke kun sjovt, det er også en god måde at styrke børns sociale færdigheder. Børn kan samarbejde om at bygge sættet og derefter lege sammen, hvilket kan hjælpe med at udvikle deres samarbejdsevner og sociale kompetencer.

I alt er Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826 et fantastisk legetøj, der kombinerer to af de mest populære legetøjsmærker på en kreativ og spændende måde. Det er et sjovt og udfordrende legetøj, der vil bringe mange timers glæde og underholdning til både børn og voksne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Angry Birds Æggetyveri på Fugleøen 75826”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *