Nederdel – Fransa Kids Grå

249,95 kr.

Varenummer (SKU): xI3B-3285Grey Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Nederdel – Fransa Kids Grå

Meget fin nederdel i flot grå fra Fransa Kids. Nederdelen er syet i baner, som alle er syet sammen med smukke hæklede kantbånd. I stoffet er fine grå prikker. Nederdelen har desuden elastik og snørre i livet.

Yderstof: 100% bomuld
Foer: 100% bomuld

Find andre af vores produkter her i forsiden

 

Nedersel

Opgrader din nederdel garderobe med basics med lige snit, søde plisseringer eller stilrene styles. Uanset om du er i humør til noget trendy eller klassisk, så har vi alt, du har brug for.

Find andre Nederdele

Hos tidtilleg kan du finde et stort udvalg af forskellige nederdele. Du kan finde mærker fra blandt andet Maxomorra og ubang. Der er altså helt grundlæggende noget for enhver. Hvis du er til farver, findes der efterhånden et hav af disse. Farver er sommerens helt store hit – jo flere, jo bedre. Omvendt kan du uden store udfordringer finde mindre farverige nederdele. Når alt kommer til alt, handler det om, hvad du kan lide.

I enhver piges garderobe må der kunne findes mindst en nederdel. Nederdele kan som nævnt bruges i alle sammenhænge, hvorfor de er uundværlige. Hvis sommerferien står for døren, er nederdele da også at foretrække. Hvad enten du skal flyve til sydens sol eller i et sommerhus i Skagen, så er en nederdel klart at foretrække som mindst en af turens outfits. Nederdel – Fransa Kids Grå

Du kan vælge en nederdel med mønster for at give dit look lidt kant og lidt farver. For at skabe et fint og romantisk look kan du også vælge nederdele, der har flæser – enten i siden eller i bunden. Disse passer lige til en tur på stranden eller til den nærtstående sommerfest. Hvis du ønsker et mere spraglende og casual look, kan gå efter de mønstrede nederdele, som sidder mere løst. Med en enkelt overdel vil du få et moderne outfit, som helt sikkert kan benyttes ved flere lejligheder.

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nederdel – Fransa Kids Grå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *