Bluse lyserød med elefant fra Ubang

339,00 kr.

Beskrivelse

Bluse lyserød med elefant fra Ubang

Den klassiske elefant-t-shirt i en ny unisex lyserød farve

Mere end bare en t-shirt: Tag den på, og det ene ærme bliver elefantens snabel, og legen kan begynde.

Bagageærmet er lidt længere end det andet ærme! Fold den over hånden, læg fingrene i inderlommerne som på en hånddukke. Nu er stammen i live, og legen kan begynde.

Elsket af børn over hele verden i 13 år er dette blevet et klassisk design. Altid tilgængelig i UBANG-samlingerne og i udvalgte museumsbutikker som Louisiana Museum of Modern Art, Aros og Museum Trapholt.

100% økologisk bomuld lavet på fuldt certificerede fabrikker i Indien.

Fremstillet af en certificeret producent, og med Oecotex 100 certifikat.

Maskinvask 40° – Ingen tørretumbler – Ingen kemisk rensning – Vaskes med vrangen ud

Bluse lyserød med elefant fra Ubang

Den lyserøde elefantbluse fra Ubang er ikke bare en almindelig t-shirt; den er et stykke legearkitektur. Med et enkelt ærme, der forvandler sig til elefantens snabel, og et længere bagageærme, der bliver til en hånddukke, åbner den døren til en verden af fantasi og sjov. Elsket af børn over hele kloden i over 13 år, er denne klassiske design blevet et symbol på kreativitet og leg.

Ubangs elefantbluse er mere end bare leg; den er også et symbol på bæredygtighed. Fremstillet af 100% økologisk bomuld på fabrikker i Indien, der er fuldt certificerede, er den ikke kun sjov og fantasifuld, men også et bevis på etisk og miljøvenlig produktion. Den bærer stolt Oecotex 100 certifikatet, hvilket garanterer, at den er fri for skadelige stoffer.

Denne lyserøde elefantbluse er ikke kun for børn; den er også en del af Ubangs kollektioner, der er tilgængelige i udvalgte museumsshop verden over, herunder anerkendte steder som Louisiana Museum of Modern Art, Aros og Museum Trapholt.

For at bevare denne bluses livlige farve og mønster anbefales det at vaske den med vrangen ud på 40° uden brug af tørretumbler eller kemisk rensning. Med Ubangs elefantbluse får du ikke bare et stykke tøj; du får en legende og bæredygtig oplevelse, der vil bringe smil og glæde i lang tid fremover.

Yderligere information

Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bluse lyserød med elefant fra Ubang”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *