Lego STAR WARS TIE Striker 75154

649,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 75154 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lego STAR WARS TIE Striker 75154

Udkæmp ikoniske kampe mellem skyerne med den fantastiske TIE Striker. Denne model er den perfekte modstander til enhver af oprørernes starfightere med sine store, justerbare vinger, minifigurcockpit med adgang oppefra og forfra, lastrum bagtil, der kan åbnes, og dobbeltskyder med fjederudløser fortil. Fire minifigurer medfølger.

Fire minifigurer: TIE-pilot, Imperie-tekniker, Imperie-landtrooper og oprørssoldat i Endor-tøj.
Store, justerbare vinger, minifigurcockpit med adgang oppefra og forfra, lastrum bagtil, der kan åbnes, og dobbeltskyder med fjederudløser.
Våben: blasterpistol, blasterriffel og dobbeltløbet blaster (E-22).
Tilbehør: elektrokikkert og kommunikationsenhed.
Genskab de fantastiske scener fra storfilmen Star Wars: Rogue One.
Det perfekte supplement til enhver LEGO® Star Wars samling.
Alderssvarende byggeoplevelse for børn i alderen 8-14 år.
Modellen er over 6 cm høj, 41 cm lang og 24 cm bred.

Lego75154

LEGO Star Wars TIE Striker 75154 er et fantastisk byggesæt for enhver Star Wars fan eller LEGO-entusiast. Med dette byggesæt kan du bygge din egen TIE Striker, et af de mest ikoniske rumskibe i Star Wars universet.

TIE Strikeren er en avanceret jager, der anvendes af det galaktiske imperium i Star Wars sagaen. Dette byggesæt indeholder alt, hvad du behøver for at bygge en detaljeret model af dette kraftfulde rumskib, inklusiv en cockpit, vinger og en justerbar luftbremse. Sættet inkluderer også en figursamling med minifigurer af en TIE Fighter pilot og en Imperial Ground Crew.

Med dette byggesæt kan du genskabe nogle af de mest ikoniske scener fra Star Wars-filmene. Kæmp mod oprørerne, flyv over planeten Scarif eller deltag i et angreb på en fjerntliggende planet. Mulighederne er uendelige med LEGO Star Wars TIE Striker 75154.

Byggesættet er velegnet til børn og voksne i alderen 8 år og derover, og indeholder i alt 543 dele. Når byggesættet er samlet, måler TIE Strikeren ca. 38 cm i længden, 24 cm i bredden og 6 cm i højden. Dette gør den til en imponerende og detaljeret model, der vil tage sig godt ud på hylden eller som en del af din LEGO Star Wars samling.

LEGO byggesæt er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. LEGO Star Wars TIE Striker 75154 er ingen undtagelse. Hver enkelt del er designet til at være holdbar og langtidsholdbar, så du kan nyde din model i mange år fremover.

Sammen med TIE Strikeren følger en vejledning, der guider dig igennem byggeprocessen trin for trin. Vejledningen er let at følge og indeholder detaljerede billeder af hvert trin, så du kan bygge din model uden problemer.

Kort sagt er LEGO Star Wars TIE Striker 75154 et fantastisk byggesæt til enhver Star Wars-fan eller LEGO-entusiast. Byg din egen TIE Striker og oplev spændingen og eventyret fra Star Wars universet på en helt ny måde. Køb nu og start bygningen af din egen TIE Striker!

Med dette byggesæt får du også mulighed for at udvikle din kreativitet og finmotorik, mens du samtidig nyder timevis af sjov. Bygningen af TIE Strikeren er en udfordrende og belønnende oplevelse, der vil teste dine byggefærdigheder og tålmodighed.

Derudover kan du kombinere LEGO Star Wars TIE Striker 75154 med andre LEGO Star Wars sæt for at skabe endnu større og mere imponerende scenarier. Saml en Imperial flåde, kæmp mod oprørerne og oplev Star Wars universet på en helt ny måde.

LEGO Star Wars er også et fantastisk gaveidé til enhver Star Wars fan eller LEGO-entusiast. Det er den perfekte gave til en fødselsdag, jul eller en anden særlig lejlighed.

Med LEGO Star Wars får du en imponerende og detaljeret model af en af de mest ikoniske rumskibe fra Star Wars universet. Med sine detaljerede vinger, justerbare luftbremse og cockpit vil denne TIE Striker tage sig godt ud på hylden eller som en del af din LEGO Star Wars samling.

Kort sagt er LEGO Star Wars TIE Striker 75154 et fantastisk byggesæt for enhver Star Wars fan eller LEGO-entusiast. Med sin høje kvalitet, detaljerede design og mange muligheder for kreativ leg og bygning er dette byggesæt en absolut must-have. Køb nu og oplev spændingen fra Star Wars universet på en helt ny måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego STAR WARS TIE Striker 75154”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *