Lego Hidden Side 70418

180,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Lego70418 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lego Hidden Side 70418

Lad børn fordybe sig i en fantastisk Augmented Reality-legeoplevelse med LEGO® Hidden Side™ sættet 70418 J.B.’s spøgelseslaboratorium. Hidden Side er en spændende ny måde at lege med LEGO legetøj på ved at kombinere en LEGO model med en spil-app, der giver en fuldt interaktiv oplevelse. Download appen Hidden Side, og scan modellen med en telefon for at bringe den til live. Når du interagerer med modellen, sker der ting i appen. Og med løbende opdateringer og nye mysterier at løse, ting at finde, spøgelser at besejre og seje boss-spøgelser at kæmpe imod løfter dette LEGO Hidden Side sæt LEGO leg til en helt ny dimension! J.B.’s spøgelseslaboratorium omfatter masser af seje teknologiske detaljer og videnskabeligt udstyr, der er inspireret af virkelighedens verden og kan give mange timers fantasifuld leg. Børn vil elske at bygge og lege med legesættet, der er inspireret af gale videnskabsfolk, og at besejre spøgelsesfiguren, der hjemsøger den venlige pedel i appen. Minifigurer af helten, den hjemsøgte pedel og videnskabspigen samt en sød figur af en spøgelseshund gør rollelegen endnu sjovere.

Download appen LEGO® Hidden Side™, og ret din telefon mod J.B.’s spøgelseslaboratorium for at scanne og bringe denne LEGO model til live og afsløre den skjulte side. Bevæg telefonen rundt for at udforske et konstant skiftende miljø omkring modellen.
Dette Augmented Reality-legetøj til børn indeholder 3 minifigurer: Jack Davids, J.B. og Douglas Elton samt Davids’ spøgelseshund, Spencer, til at udspille actionrolleleg i historien og på den digitale app LEGO® Hidden Side™.
Legesættet J.B.’s spøgelseslaboratorium omfatter et sejt laboratorium inspireret af gale videnskabsfolk med et “Tesla-drevet” kammer til at fjerne spøgelser og masser af teknologiske detaljer, der kan inspirere til kreativ leg.
LEGO® Hidden Side™ legesæt foregår i den fiktive by Newbury, hvor spøgelser hjemsøger personer og bygninger, og sættene lader børn udspille spændende eventyr med spøgelsesjagt, der kombinerer fysiske LEGO modeller med en fuldt interaktiv Augmented Reality-legeoplevelse.
Byg og leg med det fysiske sæt, og bring det derefter til live, når du interagerer med sættet, mens du ser det gennem AR-appen.
At bruge appen LEGO® Hidden Side™ er som at se gennem et vindue til en sej og uhyggelig skjult side, der er fyldt med udfordrende mysterier at løse, spøgelser at besejre og boss-spøgelser at overvinde.
Den fulde Augmented Reality-oplevelse kræver en tablet eller mobiltelefon. Appen er kompatibel med iOS- og Android-enheder. Kompatibilitetskontrol på LEGO.dk/devicecheck. Børn skal bede deres forældre om lov, før de går på nettet.
J.B.’s spøgelseslaboratorium er over 13 cm højt, 18 cm bredt og 9 cm dybt.

Lego70418

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Hidden Side 70418”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *