Lego Dragegård Ninjago 70655

1.299,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 70655 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lego Dragegård Ninjago 70655

Drag med ninjaheltene i kamp mod Iron Baron og dragejægerne i den farlige LEGO® NINJAGO® 70655 Dragegård, der omfatter 3 aftagelige sektioner for at gøre legen lettere. Tilskuergalleriet indeholder en trone til Iron Baron, våbenstativ og en portåbningsfunktion, så den justerbare jorddrage kan slippes ind i dragegården. Der er også et vagttårn med 2 tagmonterede missilskydere, teleskop, der kan bygges, smedje samt et fængsel med faldlemsfunktion, hvor en minifigur kan falde ned i dragegården. Kæmp om alle 4 samlerobjekter fra dragerustningen (bæres i dette sæt af dragemesteren) med 9 minifigurer og deres forskellige våben.

9 LEGO® NINJAGO® minifigurer: dragemesteren, Jay, Zane, Cole, Kai, Iron Baron, Arkade, Heavy Metal og Pivdyr.
Dragegården har 3 aftagelige sektioner: et tilskuergalleri, vagttårn og et fængsel.
Tilskuergalleriet har en hvælving med hjuldrevet indgangsport, der kan åbnes, dragehovedformet trone til Iron Baron, våbenstativ med le og måneklinge samt dekorative drageben og gennemsigtige flammeelementer.
Vagttårnet har 2 tagmonterede missilskydere, teleskop, der kan bygges på øverste niveau, samt smedje med hammer og 2 sværd.
Fængslet har en celle med en dragebensdør, der kan åbnes, og faldlemsfunktion, så en minifigur kan falde ned i dragegården.
Jorddragen har justerbare kæber, hals, klingevinger, ben, fødder og hammerhale.
Dragemesteren er iført alle 4 samlerobjekter fra dragerustningen: dragehjelmen, dragebrystpladen, dragebensklingen og drageskjoldet.
Våben: Jays kusarigama og katana, Zanes bue og pil, Coles hammer, Kais katana og katana, der kan bygges, Iron Barons stav, tanto og cyborg-arm, Arkades skruenøgle og savblad samt Heavy Metals hævnstenskæderiffel.
Tilbehør: Zanes pilekogger og Pivdyrs skjold.
Genskab og udspil episke kampscener fra tv-serien NINJAGO®: Masters of Spinjitzu.
Find flere samlerobjekter fra dragerustningen i 70650 Skæbnevingen, 70652 Stormbringer, 70653 Firstbourne og 70654 Dieselnaut.
Dragegården er over 27 cm høj, 51 cm bred og 20 cm dyb.
Dragen er over 9 cm høj, 25 cm lang og 28 cm bred.
Oplev dette sæt i Augmented Reality med appen AR Playgrounds! Tilgængelig i App Store

Lego75154

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Dragegård Ninjago 70655”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *