Lego Angry Birds Grisepiratskib 75825

649,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 75825 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lego Angry Birds Grisepiratskib 75825

Udspil actionscener med pirattema, når Angry Birds™ kæmper mod grisene til søs! Brug katapulten til at sende Red og Bomb af sted fra anløbsbroen og lande på skibet, der har bevægelige årer, drejende skovlhjul, kranspil til kampestensankeret, kran og sjove madelementer. Find alle æggene, og få dem sikkert tilbage til flokken. Fire figurer medfølger.

Fire figurer: Red, Bomb, piratgris og Leonard.
Grisepiratskibet har skovlhjul og årer, der kan bevæges, sejl, flag, kranspil med kampesten, kran med net, styrehus og kabys med skjult rum under dækket.
Våben: armbrøstskyder.
Tilbehør: katapult på anløbsbro, net, kampesten, TNT-stang, fire æg, pirathat, Leonards gyldne krone, komfur, kasserolle, vandhane, bord, madboks, æble, banan, is og plade med opskriftsmotiv.
Brug katapulten på anløbsbroen til at sende Red og Bomb af sted, så delander på grisepiratskibet og kan få æggene tilbage.
Skub med skibet for at aktivere årerne og det roterende skovlhjul.
Drej tandhjulet for at sænke kampestensankeret og forhindre skibet i at sejle væk.
Drej kranarmen for at hejse nettet med æggene op.
Åbn vinduet for at afsløre det skjulte TNT, og se de fungerende stempler inde i skibet.
Sæt Leonards gyldne krone i det skjulte rum, og overrask Angry Birds™!
Opfør flere sjove actionscener fra The Angry Birds™ Movie.
Alderssvarende byggeoplevelse for børn i alderen 7-14 år.
Grisepiratskibet er 38 cm højt, 30 cm langt og 10 cm bredt.
Katapulten på anløbsbroen er 7 cm høj, 7 cm lang og 6 cm bred.

Lego75825

Lego og Angry Birds samarbejder i denne spændende byggesæt, der tager dig på en piratisk eventyr med de populære karakterer fra Angry Birds. Med Lego Angry Birds Grisepiratskib 75825 kan du bygge dit eget piratskib og udforske et helt nyt univers.

Dette byggesæt er designet til børn og voksne i alderen 7 år og derover. Det indeholder 620 Lego klodser og 4 karakterer fra Angry Birds: Red, Bomb, Leonard og den grønne gris. Det er en sjov og kreativ måde at bringe leg og fantasi til live, mens du samtidig øger dine byggefærdigheder og hånd-øje koordination.

Byggesættet er designet til at være let at følge, med en detaljeret og tydelig instruktionsbog, der tager dig trin for trin gennem processen. Du vil opdage, at det er nemt at følge instruktionerne og bygge dit eget Grisepiratskib på ingen tid.

Det færdige skib måler 14 cm højt, 38 cm langt og 23 cm bredt og indeholder masser af sjove og interaktive funktioner. Du kan dreje skibets hjul, sejl med sejlene, dreje kanonerne, affyre kanonkugler og meget mere. Dette byggesæt er fyldt med sjove og fantasifulde detaljer, der vil hjælpe med at bringe dit Angry Birds eventyr til live.

Det er ikke kun bygningen af ​​Grisepiratskibet, der er sjovt. Når det er bygget, kan du bruge de inkluderede karakterer til at udforske skibet og tilføje nye elementer til dit spil. Du kan også bruge de medfølgende kanonkugler til at øve din nøjagtighed og færdigheder som en rigtig pirat.

Dette byggesæt er en fantastisk gaveidé til enhver fan af Lego og Angry Birds. Det er en sjov og interaktiv måde at bringe et nyt element til din samling, mens du stadig har det sjovt og udforsker en helt ny verden. Det er også en fantastisk måde at tilbringe tid med familien og vennerne og nyde at bygge og lege sammen.

Sammenfattende er Lego Angry Birds Grisepiratskib 75825 en fantastisk måde at bringe leg og fantasi til live på. Det er en sjov og udfordrende bygning, der vil hjælpe med at udvikle dine byggefærdigheder og din fantasi. Når det er bygget, kan du udforske og lege med skibet og de inkluderede karakterer, mens du øver dine færdigheder som en rigtig pirat. Det er en fantastisk gaveidé til enhver Lego- eller Angry Birds-fan, der elsker at udforske og lege.

Du kan bruge dette byggesæt til at skabe dit eget eventyr og bringe dine yndlingskarakterer fra Angry Birds til live. Lego og Angry Birds samarbejdet bringer en ny dimension til leg og fantasi og giver dig mulighed for at udforske en helt ny verden på en kreativ måde.

Dette byggesæt indeholder mange sjove og interaktive elementer, der vil holde dig underholdt i timevis. Du kan bygge og ændre skibet, som du ønsker det, og bruge det til at skabe din egen historie. Det er en fantastisk måde at øve dine kreative færdigheder og samtidig have det sjovt.

Lego Angry Birds Grisepiratskib 75825 er en del af en større samling af Angry Birds-byggesæt, der giver dig mulighed for at udforske flere forskellige verdener og skabe endnu flere eventyr. Du kan bygge og udforske alt fra fugleøen til King Pig’s Castle, og du kan bruge alle dine favoritkarakterer fra Angry Birds til at skabe nye historier og udforske nye eventyr.

Dette byggesæt er også en god måde at øve dine sociale færdigheder på. Du kan samarbejde med venner og familie for at bygge skibet og udforske en verden af ​​leg og fantasi sammen. Det er en fantastisk måde at styrke båndene mellem venner og familie og skabe minder, der vil vare livet ud.

Lego er kendt for at levere højkvalitets byggesæt, og dette byggesæt er ingen undtagelse. Det er lavet af holdbart materiale og er designet til at tage slid og slæb, så det kan vare i mange år fremover. Lego er også kendt for sin høje kvalitet i forhold til sikkerhed og miljøhensyn, så du kan være sikker på, at dette byggesæt er sikkert for børn og miljøet.

I alt er Lego Angry Birds Grisepiratskib 75825 en sjov, kreativ og interaktiv måde at bringe leg og fantasi til live på. Det er en fantastisk gaveidé til enhver Lego- eller Angry Birds-fan, der elsker at udforske og lege. Byggesættet vil give timevis af sjov og underholdning, mens det samtidig hjælper med at udvikle dine byggefærdigheder og din fantasi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Angry Birds Grisepiratskib 75825”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *